Colargol

17 septembrie 2010
By

Fetita mea a facut prima viroza din cei aproape 3 ani de viata. Pana acum nu i-a curs niciodata nasul si exceptand febra din primele 2 zile, a suferit foarte mult din cauza secretiilor nazale, nu reusea nici sa doarma.  Fiind prima oara nu avea nici cea mai vaga idee cum  sa-si sufle nasul, nici acum nu sunt convinsa ca stie. Asta alaturi de crizele de opozitie care inca n-au disparut cu totul. “Nu vreau sa suflu nasul!”

Am ajuns la ORL unde ni s-a prescris intre altele Colargol. Imi aminteam vag din discutii de pe forumuri ca nu se gaseste pentru ca trebuie preparat in laborator si cum majoritatea farmaciilor a renuntat la asa ceva, sa vezi distractie.  Am intrebat la cateva farmacii si se uitau la mine de parca ceream substante interzise.  Cert este ca am gasit la farmacia spitalului Euroclinic, pe calea floreasca, langa spitalul de urgenta, sper sa ajute pe cineva sa nu ia la pas toate farmaciile care ii ies in cale.

Si confirm ca face minuni, in nici 3 zile am scapat cu totul de infamii “mucisori” desi parea absolut imposibil la un moment dat, depasisem perioada de gratie a unei viroze standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*